Totaal ontzorging

Een huis kopen of verkopen; dat werkt nog altijd het beste met een persoonlijk makelaar. Wij denken aan dingen waar u niet aan denkt, niet weet of geen ervaring mee heeft. Wij nemen u graag deze zorgen uit uw handen. ‘Ontzorgen’ met een mooi woord gezegd. Want voor de meeste mensen is een woning de grootste aan- of verkoop van hun leven. Dan wilt u toch niets aan het toeval overlaten?

Onze makelaars helpen u bij uw zoektocht naar een nieuw (t)huis en weten welke soort woningen waar te koop staan. Wilt u liever alles lekker nieuw? Kies dan voor nieuwbouw. Als dé nieuwbouw makelaar van Zuid-Limburg hebben wij altijd een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen in portefeuille. Toch liever huren? Onze makelaars zoeken mee om uw ideale huurwoning snel te vinden. Misschien heeft u wel de droom om een keer zelf een huis te bouwen? Dan zoeken wij een mooie bouwkavel voor u!

Maar wilt u alleen deskundige aan uw zijde die u begeleidt bij de aankoop van een eengezinswoning of appartement? Ook dat kan. Of wilt u (of uw bank!) weten wat uw huidige huis of uw begeerde droomwoning nu eigenlijk echt waard is? Onze beëdigde taxateur maakt voor u een gedegen waardebepaling of uitgebreid taxatierapport.

Ruijters Woningmakelaars NVM is een familiebedrijf met bijna 55 jaar ervaring en heeft vestigingen in Maastricht, Heerlen, Sittard en Valkenburg. Dus een echte kenner van de Zuid-Limburgse woningmarkt en álles wat daar bij komt kijken! Wij zetten onze diensten hieronder graag voor u op een rij.

 

→  uw woning verkopen
 

→  uw woning verhuren
 

→  taxaties
 

→  advies en aankoopbegeleiding
 

→  gratis zoekopdracht aanmaken