VvE management

een VvE vindt in ons de professionele partner die zij zoekt

Een doelmatige en professionele ondersteuning: daar kunt u op rekenen als u ons inschakelt voor het management van uw VvE (Vereniging van Eigenaars). Onze VvE accountmanagers worden continu bijgeschoold en zijn dus steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot VvE management.


Wat u van ons kunt verwachten?

Een team van deskundige en ervaren medewerkers dat beschikbaar is voor hulp en ondersteuning, ook buiten kantooruren (24/7 storingsdienst). Dit team is uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de wet- en regelgeving, maar is ook goed geïnformeerd over actuele bouwtechnieken.


modulair opgebouwd dienstenpakket

Continuïteit in een VvE-bestuur is van groot belang, maar de werkelijkheid is dat de invulling van vrijwillige bestuurstaken steeds moeilijker wordt. Daarbij speelt de (persoonlijke) aansprakelijkheid ook een rol. Door ons modulair opgebouwde dienstenpakket kan een VvE kiezen voor volledige uitbesteding van haar taken of voor een selectie daarvan. Denk daarbij aan ledenadministratie, boekhouding, het maken van een meerjarenonderhoudsplanning en het maken van begrotingen. Of u nu advies en ondersteuning wil of volledige ontzorging: wij kunnen u perfect helpen.


precies wat u nodig heeft

Bent u op zoek naar professionele ondersteuning op het gebied van tuinonderhoud, schoonmaak, huismeestertaken of veiligheid? Door ons uitgebreide netwerk kunnen we u helpen de juiste partner te vinden voor specialistische diensten. Op verzoek kunnen wij alle mogelijkheden in kaart brengen.