Vastgoedmanagement

optimalisatie van uw vastgoed met een focus op huurders(-belangen)

Met het professionele beheer van onroerend goed leggen wij de basis voor een optimaal rendement van het onroerend goed van de aan ons toevertrouwde vastgoedportefeuilles. Ruijters vastgoedmanagers beheert alle type commercieel en residentieel vastgoed, wij begrijpen de behoeften van onze opdrachtgevers, de huurders en het belang van rendement.

Wij houden zicht op de waarde van het in beheer zijnde vastgoed en hebben een gezonde focus op uw huurders. Wij leveren de meerwaarde aan uw vastgoedportefeuille door het optimaliseren van zowel de belangen van uw huurders alsook uw eigen belangen waarbij rekening wordt gehouden met continue veranderende marktomstandigheden.

Om het meest gunstige rendement op de investeringen te behalen is het van essentieel belang om effectief en pro­actief te handelen. Wij zijn actief op commerciële, technische en financiële gebieden en besteden veel aandacht aan de huurders alsmede diverse strategische aspecten van uw portefeuille.

Met een duidelijke focus op het verwachtingspatroon van u en uw huurders ten aanzien van het te leveren serviceniveau is er een optimaal rendement op de investeringen te realiseren.

Voor een nadere kennismaking, informatie of een vrijblijvende offerte maken wij graag een afspraak via vastgoedmanagers@ruijters.nl of bel 043 329 29 70.