projectmanagement

Onroerend goed vitaal houden, betekent dat u er niet aan ontkomt om regelmatig onderhoud te plegen aan uw gebouw. Maar wanneer is het tijd voor onderhoud, verduurzaming of misschien zelfs transformatie? Wat moet er gebeuren? Bij welke uitvoerende partijen vindt u de juiste prijs/kwaliteit verhouding?


vraagbaak én kennispartner voor uw vastgoedportefeuille

Ruijters vastgoedmanagers denkt niet alleen graag mee over de mogelijkheden en de commerciële en financiële kansen, maar we begeleiden ook de uitvoering van uw project of verbouwing. Door ons in een zo vroeg mogelijk stadium in uw plannen te betrekken, kunnen wij als echte sparring- en kennispartner fungeren.

Door ons grote netwerk kunnen we u altijd verder helpen. Wij houden daarbij de touwtjes stevig in handen: we bewaken de kwaliteit, uw budget en de planning. Alles om ervoor te zorgen dat uw project succesvol verloopt. U kunt rekenen op een complete ontzorging en verliezen de belangen van de mensen die in uw gebouw wonen of werken niet uit het oog. Ruijters vastgoedmanagers werkt mét mensen, vóór mensen.