Dagelijks beheer

als ervaren vastgoedmanagers zorgen wij dat uw onroerend goed haar waarde behoudt


Er komt heel wat kijken bij het beheren van vastgoed. Als uw vastgoedmanager nemen we u dit werk graag uit handen. U kiest het niveau van ondersteuning dat u wenst! Wij kunnen u compleet ontzorgen in het dagelijks beheer van uw vastgoed: van de grote lijnen tot de kleinste details. Zo behartigen we uw belangen en zorgen we voor een optimaal rendement, maar begrijpen we ook de behoeften van huurders. We zijn hun eerste aanspreekpunt bij alle administratieve zaken en handelen hun verzoeken snel en accuraat af.

Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen en zijn daardoor steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zowel vaktechnisch als voor de wet- en regelgeving.


financieel / administratief

Begrotingen, spaarrekeningen, huurinkomsten en betalingen: in uw vastgoed gaan vaak grote bedragen om. Met financiële ondersteuning door Ruijters Vastgoedmanagers kunt u er van op aan dat alles goed geregeld is. Met meer dan 50 jaar ervaring weten we precies wat er moet gebeuren om aan alle administratieve verplichtingen te voldoen. Zo heeft u altijd inzicht in en grip op de kosten en opbrengsten. Dat geeft zekerheid en rust.


commercieel

Het meeste uit uw vastgoed halen, maar wel met optimale zekerheid? Onze commerciële vastgoedmanagers weten precies wat uw huurders bezighoudt. Hierdoor kunnen we proactief inspelen op trends in de markt. Zo zorgen we ervoor dat u het maximale rendement uit uw vastgoed haalt.


technisch

Door uw vastgoedportefeuille goed en tijdig te onderhouden, blijft de waarde van uw panden op het hoogst mogelijke niveau en voorkomt u onnodig hoge kosten. Wij bespreken jaarlijks uw wensen rondom het groot, klein en dagelijks onderhoud, waarbij u bepaalt op welke terreinen wij u kunnen ondersteunen. We voorzien u van advies, begeleiden waar nodig opdrachten en zijn 24/7 bereikbaar voor calamiteiten.


juridisch

Heeft u een geschil met een huurder? Of wilt u precies weten wat uw rechten en plichten zijn? Ook voor juridisch advies kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u alles vertellen over de juridische aspecten rondom uw vastgoed.