Ruijters vastgoedmanagers

totaalontzorging en een optimaal rendement

Ruijters vastgoedmanagers neemt u alle zorgen rond uw onroerend goed uit handen en biedt u tegelijkertijd de zekerheid van een optimaal rendement. Wij adviseren u bij het bepalen van uw vastgoedstrategie, verzorgen het dagelijks beheer van uw portefeuille en komen met out of the box oplossingen bij leegstand.
 

strategisch advies

Uw vastgoedportefeuille vraagt continu aandacht. Of u nu over één pand beschikt of meerdere, als uw strategisch adviseur kijken wij met u mee of uw portefeuille nog aan uw doelstellingen voldoet. Wij zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen en buiten de regio en kennen als geen ander de lokale vastgoedmarkt. Door deze kennis te combineren voorzien wij u van actuele managementinformatie waar u uw beslissingen op baseert.
 

dagelijks beheer

Laat het financieel, technisch en commercieel beheer van uw onroerend goed aan ons over en wij zorgen voor goed onderhouden panden, tevreden huurders, een correcte administratie en vaste inkomstenstroom. Hierbij hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact: wij zijn 24/7 bereikbaar voor huurders en lossen eventuele problemen snel op. Met alle praktische aspecten zo goed geregeld, ontstaat er ruimte om op een ander niveau met vastgoed bezig te zijn.
 

VvE Management

Eigenaren die zich verenigen in een Vereniging van Eigenaars vinden in Ruijters de professionele partners die zij zoeken. Van de ledenadministratie tot de boekhouding, van de meerjarenonderhoudsplanning tot het vaststellen van de maandelijkse servicebijdrage. Wij voorzien u van advies en nemen de uitvoering graag van u over.
 

asset managers: nieuwe antwoorden in vastgoed

De markt verandert sneller dan ooit en ook uw vastgoed moet zich aanpassen aan die nieuwe dynamiek. Wij helpen u daarbij en combineren alle expertise die binnen Ruijters aanwezig is om leegstand te voorkomen en uw panden steeds weer te laten aansluiten bij de behoeften in de markt. Als daar een renovatie of zelfs transformatie voor nodig is, dan brengen wij de benodigde partijen bij elkaar en nemen wij het projectmanagement op ons.
 

verder praten

Voor een nadere kennismaking, informatie of een vrijblijvende offerte maken wij graag een afspraak met u via 043 329 29 70 of vastgoedmanagers@ruijters.nl.