Terug naar overzicht

Tuin van Gulik

energiezuinige woningen in het centrum van Sittard

Dicht bij het stadscentrum van Sittard, het stadspark en diverse sportvoorzieningen met veel groen, ligt in de ‘achtertuin’ van het Gulikshoes de: Tuin van Gulik. Hier worden energiezuinige appartementen, moderne woningen en hedendaagse eengezinswoningen gerealiseerd.


het witte wonen in een groene omgeving

Tuin van Gulik is een kleinschalige, ruim opgezette nieuwbouwwijk, gelegen nabij het uitgebreide winkelcentrum van Sittard, diverse sportvoorzieningen en het fraaie stadspark. Door de ruime opzet is er veel ruimte voor groen, waardoor deze woonwijk een optimaal wooncomfort biedt. De Tuin van Gulik is een rustige, verkeersluwe woonwijk voor jong tot oud.

De ligging nabij de Rijksweg, snelwegen en het centraal station zorgen voor een optimale bereikbaarheid. De belangrijkste uitvalswegen liggen om de hoek en het NS-station bevindt zich op loopafstand. Ook scholen en winkels, alsmede het uitgebreide winkelcentrum zijn op slechts enkele minuten van het bouwplan gelegen.

De ruim opgezette woonwijk wordt gekenmerkt door moderne witte woningen, welke worden gebouwd onder fraaie architectuur. Door de verschillende woningtypes is er voor ieder wat wils. Alle woningen zijn uitstekend geïsoleerd en dus energiezuinig en aangenaam bewoonbaar. Geniet van de sfeer, de compleetheid en de stijl van de karakteristieke binnenstad.


10 moderne vrijstaand geschakelde woningen

Aan Amberhof en Magnolia worden 10 luxe, vrijstaand geschakelde woningen gerealiseerd. De woningen, welke zijn gelegen op percelen vanaf 250 m² en zijn omgeven door groen, zijn voorzien van een ruime, zonnige woonkamer met verscholen open keuken en openslaande tuindeuren naar het terras.


10 riante halfvrijstaande en vrijstaande woningen 

Aan de Winterlinde worden 2 vrijstaande en 8 halfvrijstaande woningen gerealiseerd. Door de mooie combinatie van de gebruikte materialen springt de moderne architectuur meteen in het oog: wit geschilderde baksteen met een antraciete plint en fraaie grijze accenten, vlakke dakpannen, zinken bakgoten en zinken afwerklijsten op de gevels.


meer informatie

Bezoek voor meer informatie de projectsite www.tuinvangulik.nl of neem contact op met een van onze makelaars, de Tuin van Gulik is een project van Mulleners vastgoed.