Terug naar overzicht

Stenen tot leven laten komen!

Samen sta je sterker. Wanneer diverse disciplines de handen ineen slaan ontstaan nieuwe concepten en ideeën. En komen stenen tot leven.

Een intensieve samenwerking tussen professionals met verschillende expertises is in de hectische en complexe samenleving van nu belangrijk. Ook in de wereld van projectontwikkeling en makelaardij. Om samen te kunnen bouwen zijn deskundige en ervaren projectontwikkelaars, makelaars, aannemers, notarissen, gemeenten, juristen, architecten en andere experts nodig. Elkaar versterken en bouwen aan een duurzame relatie is van essentieel belang om de route voor de klant gemakkelijker te maken. Om snel de benodigde kennis aan te boren, via korte lijnen en een sterk regionaal netwerk.

Vandaag gaven Roel Rybakowski, directeur Ruijters Woningmakelaars, en Hugo Krewinkel, projectontwikkelaar Jongen Projectontwikkeling (VolkerWessels), elkaar de hand. ‘Wij gaan het tot stand komen van bouwprojecten inzichtelijk maken. De samenwerking tussen ons, maar ook met diverse andere partijen komt hierbij uitgebreid aan bod.’

Aan Chantal Jorissen-Jansen, social media medewerker bij Jongen Projectontwikkeling, en Jordy Kuipers, projectmanager Ruijters Woningmakelaars, de taak om jullie mee te nemen in dit bijzondere traject.

Dus wil je van A tot Z weten hoe een nieuwbouwproject tot leven komt? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Binnenkort meer!