Terug naar overzicht

Verkoper aan het woord

over zijn luxe penthouse in hartje Sittard


Drie jaar geleden is de huidige eigenaar gevallen voor dit unieke penthouse in het historische centrum van Sittard vanwege de lichtinval, de rust en de centrale ligging. Het 80 m² grote dakterras geeft de unieke mogelijkheid de voordelen van gelijkvloers wonen te combineren met het genieten van een luxe buitenruimte. Daarnaast beschikt het over twee inpandige parkeerplaatsen en biedt het dakterras een schitterend uitzicht over de Schootsvelden met de Petruskerk en het Kloosterkwartier.


Vanuit diverse netwerkbijeenkomsten is hij in contact gekomen met onze makelaars in de regio Westelijke Mijnstreek. Zij hebben hem weten te overtuigen van de kennis en kunde van Ruijters Woningmakelaars. ‘’Top presentaties’’ en een groot ‘’relatie/zoekers- bestand’’ waren enkele van de redenen om voor Ruijters Woningmakelaars te kiezen. De eerste bezichtigingen zijn dan ook een feit!

De huidige eigenaar omschrijft wonen in dit penthouse als luxe en comfortabel, door het gebruik van hoogwaardige materialen en een constante temperatuur door de aanwezigheid van vloerverwarming en airco. Op de vraag wat hij het meeste gaat missen aan het penthouse, antwoordt hij:  ’’De zondagen. Eerst uitgebreid in de zon ontbijten op het tweede balkon, om vervolgens naar het dakterras te verkassen om in alle rust te kunnen genieten van een vrije dag".

Meer zien van dit unieke penthouse? Kijk dan hier of plan direct een bezichtiging in met onze makelaar Marcel Haemers via 046 420 4400 of mail naar woningmakelaars@ruijters.nl