Terug naar overzicht

NLcom verhuist!

Hoge Barakken nieuwe kantoorlocatie voor dit groeiende ICT bedrijf

In 1998 richtten Gino de Jeu en Mark van den Bogaard NLcom op. Een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in slimme ICT oplossingen voor ondernemers. Recent stonden zij in de Top 250 Groeibedrijven 2017 en daar zijn ze trots op! Afgelopen maand verhuisden zij naar een nieuw kantoorpand aan de Hoge Barakken. Met meer dan 900 m2 kantoorruimte is er genoeg plaats om de ambitieuze toekomstplannen van dit ICT bedrijf te huisvesten.


het bedrijf

Gino, algemeen directeur, en Mark, financieel directeur, vormen samen de directie van NLcom. Het bedrijf bestaat inmiddels uit zo’n 30 werknemers, elk met een eigen rol binnen het team. „Rondom ons vaste team hebben we al jaren een flink aantal stagiaires. We hebben twee teams, één team voor kantoorautomatisering en cloudoplossingen en één team voor software integratie en maatwerk.” vertelt Mark. „Gino is van huis uit bedrijfskundige, ik ben bedrijfseconoom. In die zin hadden we geen technische link. Er is altijd een voorliefde, passie of noem het interesse, geweest voor IT. De ambitie om te ondernemen samen met een mooie kans die zich voordeed op IT gebied, hebben uiteindelijk geleid tot het starten van NLcom.”


bredere verbanden

De dienstverlening van NLcom kenmerkt zich door het hoge niveau en de vakkennis van hun medewerkers. En dat alles met een persoonlijke benadering. Gino: „We hebben een team van gecertificeerde, ambitieuze mensen. Vaak start een IT oplossing vanuit de gedachte “wat is precies de behoefte?” en ligt er procesmatige wens. Ik merk dat wij vaker als brug tussen de mens en techniek fungeren. De verbindende factor tussen de mensen en –binaire- cijfers.”


 

succesfactor

„We zijn in staat gebleken om een heel goed team van mensen bij elkaar te krijgen die zowel technisch als sociaal heel vaardig zijn. Een compleet en divers team. Dankzij dat team kunnen we doorgroeien en kunnen we samen steeds leukere én grotere projecten aan. Iedereen is heel ambitieus en dat is ook wat het hele team uitstraalt. De klant staat altijd op de voorgrond en ons serviceniveau ligt hoog. Het team bestaat uit jonge mensen die voor elkaar door het vuur willen gaan, én voor de klant.” vertelt Mark. „In een razendsnel veranderende markt als deze is een jong en dynamisch team enorm belangrijk. Juist door het hoge opleidingsniveau van iedereen, zijn we in staat die veranderingen bij te houden. Je moet als een spons alle informatie kunnen opnemen en je continu aan de dynamiek van de markt aanpassen.”


juiste match

In de zoektocht naar een grotere kantoorlocatie , was er genoeg aanbod van vierkante meters kantoorruimte. Toch kozen zij voor een monumentaal pand met karakter aan de Hoge Barakken in Wyck, aan de overkant van hun voormalige locatie. „Misschien heeft het te maken met ons eigenwijze ondernemerschap of het gemak van midden in de stad zitten, maar ik denk dat dit voor onze medewerkers een hele fijne plek is om te werken.” aldus Gino. „We zijn goed bereikbaar, je kunt in de buurt parkeren en je kunt even de stad in wandelen om een vers broodje te halen. Het pand heeft een bepaalde uitstraling en past bij ons bedrijf. Enerzijds is het karakteristiek maar anderzijds ook modern. Het was het juiste pand op het juiste moment.”