Terug naar overzicht

Lindenkruis te Maastricht

Fase 3 - 16 nieuwbouwwoningen

Start verkoop van 16 hoekwoningen, patio's en herenhuizen in Lindenkruis gaat van start!

Schrijf je nu in via www.lindenkruis.nl en kom naar het verkoopevent op zaterdag 14 juli tussen 11.00u en 13.00u in de oude brandweerkazerne aan de Capucijnenstraat 21 te Maastricht. 

Lindenkruis
In de Maastrichtse wijk Statenkwartier ontstaat Lindenkruis. Een duurzaam woongebied dat in deze fase plaats biedt aan 16 stadswoningen, patio’s en herenhuizen met een eigen tuin en een ondergrondse parkeergarage. Hoven, pleintjes en groen completeren het woongebied. Lindenkruis ligt midden in de Maastrichtse binnenstad, op vijf minuten loopafstand van de Markt, het Vrijthof en het Frontenpark.

Tijdens de eerste fasen van Lindenkruis zijn eigentijdse stadswoningen, herenhuizen en appartementen gebouwd met een eigen parkeergarage onder het Lindenkruishof. In fase 3 wordt deze stijl doorgetrokken. Verheij Architecten tekende in deze fase vier patiowoningen. DEDRIE Architecten ontwierp voor Lindenkruis opnieuw zes eigentijdse herenhuizen, twee stadswoningen en één unieke hoekwoning. De drie herenhuizen aan de Capucijnenstraat zijn ontworpen door INEX Architecten.

De woningen van Lindenkruis voorzien in alle hedendaagse wooncomfort, beschikken over energielabel A en zijn aangesloten op de stadverwarming van Lindenkruis. Op de begane grond wordt vloerverwarming aangelegd, op de verdiepingen worden radiatoren geplaatst. De woningen worden uitgevoerd in metselwerk met veelal hardstenen en betonnen detailleringen. De buitenkozijnen zijn gemaakt van hardhout, de daken zijn bedekt met keramische pannen. De hemelwaterafvoeren en dakafwerkingen zijn van zink. De woningen hebben een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het Lindenkruishof.


Klik hier voor meer informatie!