Terug naar overzicht

Transactie

Korvetweg 24, Maastricht

Certitudo Capital heeft een 10-jarige huurovereenkomst afgesloten met Pacogi Trading B.V. voor ca. 8.000 m² bedrijfsruimte aan de Korvetweg 24 te Maastricht.

Pacogi staat voor PArfum, COsmetics en GIftsets. Zij bieden persoonlijke, innovatieve en creatieve producten aan. Met diverse merken bieden zij excellente geuren aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Pacogi zal na diverse bouwkundige werkzaamheden aan het pand vanaf medio mei haar intrek nemen in het pand aan de Korvetweg.

Het object is gelegen in het noordelijk deel van Maastricht op het grootste bedrijventerrein van Maastricht, de Beatrixhaven. Met 200 hectare is de Beatrixhaven verreweg het grootste bedrijventerrein van Maastricht. Het is op korte afstand gelegen van de snelweg A2 met directe verbindingen naar België en de A79 richting Parkstad en Duitsland. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen ook vanwege de ligging op korte afstand van het station Maastricht Noord.

Austen & Thewissen Advocaten heeft Pacogi Trading B.V. geadviseerd in deze transactie. Ruijters bedrijfsmakelaars en Van de Laar makelaars uit Maastricht heeft Certitudo Capital geadviseerd in deze transactie.