Terug naar overzicht

Capucijnenstraat

20 appartementen in hartje Maastricht

In het centrum van Maastricht is onlangs gestart met de ontwikkeling van 20 appartementen aan de Capucijnenstraat. Gelegen tussen het centrum van Maastricht en het Frontenpark biedt wonen in de Capucijnenstraat de perfecte mix tussen het bruisend stadsleven en groene natuurgebieden.


bruisend centrum vs. natuurgebied

De appartementen zijn gelegen aan de Capucijnenstraat, in het Statenkwartier in hartje Maastricht. In slechts vijf minuten loop je naar een van de bruisende pleinen in Maastricht: de Markt, het Vrijthof of het Onze Lieve Vrouweplein. Voor wie op zoek is naar ontspanning en natuur, bevindt zich op tevens vijf minuten lopen het nieuw aan te leggen Frontenpark.  


het Statenkwartier

Tegenwoordig is het Statenkwartier een artistieke wijk waar kunst en cultuur bij elkaar komen. Er is dan ook een uitgebreid aanbod aan culturele voorzieningen. Denk aan Lumière Cinema, Kumulus of Marres. In de Capucijnenstraat ligt bijvoorbeeld ook de volledig getransformeerde brandweerkazerne waar vele creatieve bedrijven gehuisvest zijn. De appartementen zijn zeer goed bereikbaar door een directe aansluiting op de A2 middels de Noorderbrug. Bewoners van de Capucijnenstraat parkeren hun auto in een van de omliggende straten of op de parkeerplaats van het nabijgelegen Sphinxterrein of Cabergerweg. Tevens is het project direct gelegen aan de ontwikkeling van het Lindenkruis, een nieuw woongebied in hartje Maastricht.


over de appartementen

Het project telt in totaal 20 appartementen met elk een aparte slaap- en badkamer. De appartementen zijn verdeeld over vier verdiepingen, waarbij de woningen op verdieping te bereiken zijn per trap. Het complex heeft een eigen fietsenberging en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Elk appartement heeft tevens een eigen buitenruimte en bergruimte.


Ieder appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer en de luxe keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, koel-/vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser. De appartementen variëren in grootte tussen ca. 39 m² en 43 m².