Terug naar overzicht

Ondernemers gezocht!

winkelruimtes te huur in hartje Valkenburg

Bent u op zoek naar een (nieuwe) locatie voor uw winkel? Valkenburg aan de Geul krijgt een geheel nieuw woon- en winkelhart: Aan de Kei. Op de begane grond is maar liefst 5.100 m2 gereserveerd voor commerciële activiteiten. Er zijn nog enkele winkelruimtes te huur, variërend van 69 m2 tot 211 m2. Een unieke kans voor ondernemers in de detailhandel of commerciële dienstverlening om zich te vestigen in hartje Valkenburg. 
 

ideale ligging

Aan de Kei is gelegen in het centrum, aan de ontsluitingsweg van Valkenburg. Het project beslaat het gebied tussen de Reinaldstraat, de Louis van de Maesenstraat, de Dr. Erensstraat en de Sint Pieterstraat. Een nieuwe winkelstraat in het hart van het project, de Irmengardpassage, koppelt het winkelgebied aan het bestaande winkeltraject en horecagebied van Valkenburg. Bovendien zal Aan de Kei dankzij de nieuwe parkeergarage - die onder de winkels gevestigd is - fungeren als het begin- en eindpunt van een winkelbezoek aan het centrum van Valkenburg aan de Geul.

kenmerkende sfeer

De eenvoud en coherentie van het architectuurbeeld en de gebouwgevels laten vrijheid in het gebruik van de achterliggende winkelruimtes. De gebouwen zijn uitgevoerd in mergel, Belgische blauwe hardsteen, gelige baksteen en pleisterwerk. Deze duurzame materialen geven Aan de Kei cachet en zorgen voor een behaaglijke en vriendelijke uitstraling. 

Heeft u interesse in het huren van een van deze winkelruimtes in Aan de Kei? Neem dan contact op met Ruijters Bedrijfsmakelaars via 043 329 2902 of stuur een e-mail naar bog@ruijters.nl