Ruijters ‘Back to the Future’

Ruijters bestaat als vastgoedbedrijf al ruim 60 jaar. Een periode van constante groei en ontwikkeling. En van verandering. Met de komst van een nieuwe directie in 2019 was het daarom tijd om een nieuwe koers uit te zetten. ‘Back to the Future’ was vanaf dat moment het credo van Francine Ruijters – dochter van de in 2021 overleden vastgoedondernemer drs. Ger Ruijters. Samen met Roel Rybakowski, Daan Kerckhoffs en Angelique Palmen is een nieuwe strategie ontwikkeld en uitgerold. Met verregaande veranderingen in de organisatie en bedrijfsvoering tot gevolg.

De focus is verlegd van ‘vastgoed-dienstverlener voor derden’ naar ‘ontwikkelende vastgoedbelegger’. Family Office, Ruijters Vastgoedmanagers en alle nieuwe ontwikkelactiviteiten zullen onder de vlag van Ruijters gecontinueerd en geïntensiveerd worden. Het VvE Beheer is per 01 april 2022 naar MVGM overgegaan. Ruijters Woningmakelaars en Financiële Diensten zal per 01 juni 2023 overgaan naar Boek & Offermans.

Roel Rybakowski en Daan Kerckhoffs:

“Door onze veranderende focus van ‘vastgoed-dienstverlener voor derden’ naar ‘ontwikkelende vastgoedbelegger’ was het noodzakelijk onderdelen van onze organisatie te begeleiden naar partners die hier juist de volledige focus op hebben. We zijn blij in de vorm van MVGM en Boek en Offermans professionele partijen te hebben gevonden, die deze dienstverlening zullen voortzetten. Zo kunnen wij ons 100% toeleggen op onze eigen beleggingen en ontwikkelingen. We kijken met heel veel vertrouwen uit naar de toekomst. Met een nieuwe stip op de horizon. Een die oprichter Ger Ruijters zelf ook ooit op zíjn horizon heeft gezet. Met andere woorden: ‘Back to the Future’!”