Assetmanagement

innovatieve oplossingen in samenhang

Hoe houdt u uw vastgoed toekomstbestendig? Dat is waar onze assetmanagers zich mee bezig houden. Om het beste rendement te blijven behalen, is het van belang om steeds in te spelen op wat er om u heen gebeurt. Dat vraagt om pro-activiteit, creativiteit en het leggen van de juiste verbindingen.
 

creëren van waarde

Onze assetmanagers weten wat er speelt en zijn perfect op de hoogte van de trends in de markt – op korte én lange termijn. Daardoor kunnen wij u optimaal adviseren, zodat u het best mogelijke rendement blijft behalen. Door onze uitgebreide ervaring en open blik zien we het potentieel dat anderen niet zien. We inspireren u graag met mogelijkheden die zowel vernieuwend als realistisch zijn. We gaan op zoek naar een duurzame (her)bestemming voor uw vastgoed die aansluit op de markt van vandaag en morgen. Zo creëren we waarde en waken we continu over de balans van uw portfolio.


transformatie & (her)ontwikkeling

Volstaat een renovatie of is een complete transformatie nodig? Wij adviseren u over de marktkansen en verkennen daarbij de meest uiteenlopende exploitatiemogelijkheden. De kracht van Ruijters is dat we naast de creativiteit ook de ervaring, mensen en middelen hebben om zelfs de meest vernieuwende ideeën daadwerkelijk te realiseren. Na een succesvolle herbestemming blijven we graag betrokken om als uw strategisch adviseur de kosten en de risico's te beheersen en de rendementen in de gaten te houden. Zodra het nodig is, grijpen we (opnieuw weglaten) in. Dát is de proactieve benadering waar uw vastgoed om vraagt.


spin in het web

Als een spin in het web brengen we zowel binnen als buiten de organisatie de juiste mensen bij elkaar. Binnen Ruijters werken assetmanagers, vastgoedmanagers en makelaars samen om tot de beste aanpak te komen. Buiten Ruijters brengen we mogelijke partners, uitvoerende partijen en overheid bij elkaar om tot een gezamenlijke visie en succesvolle samenwerking te komen. Zo gaan we voor een duurzaam resultaat op de lange termijn.