Ruijters family office

waardecreatie van uw beleggingsportefeuille in een persoonlijke, vertrouwde en beschermde omgeving


Naast de brede dienstverlening van de vastgoedmanagers op projectniveau, kunnen de gekwalificeerde medewerk(st)ers van de family office, eveneens onderdeel van Ruijters Vastgoed B.V., de (particuliere) belegger op portefeuilleniveau faciliteren op het gebied van administratie, financiën en fiscaliteit.


beheer van de vastgoed- en beleggingsportefeuille

Ruijters family office is verantwoordelijk voor het beheer van de Ruijters vastgoed- en beleggingsportefeuille en van de portefeuilles van cliënten. Deze dienstverlening richt zich met name op het adviseren van een optimale fiscale en financieringsstructuur alsmede op de waardecreatie van een totale beleggingsportefeuille waarbij de vastgoedbelegging vaak een dominante rol speelt. Verwacht mag worden dat duurzaamheidsaspecten daarbij een steeds grotere rol zullen gaan vervullen. Dit zal dan ook leiden tot een meer actief acquisitie- en dispositiebeleid.

Als sluitstuk van onze dienstverlening, en optimaal passend bij bovenstaande adviesfunctie, verzorgen de medewerk(st)ers van de family office ook de financiële administratie voor deze cliënten en dragen zij zorg voor de jaarverslaggeving en de fiscale aangiften.