Tuin van Gulik

energiezuinige woningen in het centrum van Sittard

Dichtbij het historische centrum van Sittard worden aan de zuidkant van de wijk deze riante woningen gerealiseerd die u zelf kunt samenstellen. Duurzame eengezinswoningen op ruime kavels gericht op het zuiden, ideaal voor zonnepanelen. Klaar voor de toekomst!


Het is al geruime tijd voor iedereen zichtbaar: het gebied grenzend aan de Mgr. Vranckenstraat wordt in de periode 2013-2017 opnieuw ingericht met nieuwe woningen en heel veel groen. Deze nieuwe woonwijk ligt ‘in de achtertuin’ van het Gulikshoes. Vandaar de naam: 'Tuin van Gulik'. Aan de Magnolia, aan de zuidzijde van de wijk, worden riante en energiemarginale eengezinswoningen gerealiseerd. De straat wordt ingericht met voldoende parkeergelegenheid en openbaar groen. Direct aan de overzijde wordt een mooi plantsoen aangelegd.


Deze comfortabele woonhuizen worden optimaal geïsoleerd en de zuid-georiënteerde kavels zijn ideaal voor de standaard geïntegreerde zonnepanelen. Er wordt bovendien uitsluitend gebouwd met duurzame materialen van gerenommeerde leveranciers. De afwerking is hoogwaardig met o.a. glad gestukadoorde wanden, houten binnenkozijnen en -deuren en Sphinx sanitair. Ook worden de oprit en het terras reeds voor u aangelegd.