NVM business

waarom een NVM-bedrijfsmakelaar?

Een NVM-bedrijfsmakelaar behartigt alleen úw belang. De meeste mensen weten namelijk niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde pand mag optreden. De NVM ziet daar gelukkig streng op toe.


kwaliteit: elk NVM-lid moet voldoen aan strenge eisen

Als NVM-bedrijfsmakelaars dien we ons bijvoorbeeld te houden aan de NVM Erecode. Daarnaast volgen we verplicht cursussen en trainingen om onze kennis op peil te houden. En ten slotte hebben we toegang tot de NVM Database, waarin allerlei data wordt verzameld. Wij kunnen u kan u bijvoorbeeld precies melden wat de verdeling in huur/kooptransacties m.b.t kantoor, bedrijf, winkelobjecten is, wat het verschil in transactieprijs en vraagkoopprijs bij kantoorpanden in een bepaalde regio is ten opzichte van Nederlandse gemiddelden of hoe de huurprijzen van bedrijfspanden tot 100 m2 zich ontwikkelen in de afgelopen twee jaar.


profiteren van kennis en ervaring

NVM-leden zijn verenigd in een branchevereniging die helpt om de kennis en kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Daarnaast worden we als NVM-lid door een externe partij gecertificeerd voor vakbekwaamheid en volgen we extra cursussen. Wanneer u zaken met ons doet, beschikt u dus altijd over de meest actuele kennis, gekoppeld aan jarenlange ervaring.

We bemiddelen bij (ver)koop of (ver)huur, NVM-bedrijfsmakelaars adviseren en begeleiden circa 75% van de transacties voor het MKB en ruim 40% in het grootzakelijke segment; van winkels tot bedrijventerreinen, van industrieel onroerend goed tot megakantoren. We werken voor eigenaren, beleggers, projectontwikkelaars en gebruikers. En bemiddelen voor zowel (ver)koop als (ver)huur. Ook voor vastgoedmanagement, het beheren van woningen en commercieel onroerend goed, kunt u bij ons terecht. Juist die verscheidenheid aan opdrachten en opdrachtgevers maakt kennis van en inzicht in de markt onontbeerlijk. We kennen als NVM-bedrijfsmakelaar de laatste ontwikkelingen en trends. Zo krijgt u altijd een deskundig advies over een passende bedrijfsruimte of voorgenomen investeringen in zakelijk vastgoed.


uw NVM-makelaar en Fundainbusiness.nl

Het volledige en actuele aanbod van alle NVM-bedrijfsmakelaars wordt via
Fundainbusiness.nl gepresenteerd aan iedereen die op zoek is naar commercieel onroerend goed. Naast een standaard presentatie kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de extra presentatiemogelijkheden op Fundainbusiness.nl. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden en adviseren u over de beste strategie.