Ruijters bedrijfsmakelaars

ruimte om te ondernemen

Uw organisatie heeft een specifieke huisvestingsvraag, Ruijters bedrijfsmakelaars vindt voor u het antwoord. Of het nou aan- of verkoop van vastgoed betreft, een passende huuroplossing of een taxatie, wij helpen u snel en doelgericht verder. Daarbij is het onze eerlijke, no-nonsense benadering die zorgt voor een duurzame relatie met opdrachtgevers.
 

lokale kennis, brede expertise

Met ruim 50 jaar ervaring durven we te stellen dat niemand het bedrijfsmatig vastgoed in de driehoek Oostelijke Mijnstreek, Westelijke Mijnstreek en Maastricht beter kent dan onze bedrijfsmakelaars. We weten wat er lokaal speelt en hoe dat van invloed is op de aantrekkingskracht en waarde van vastgoed. Tegelijkertijd volgen we de landelijke en internationale ontwikkelingen op de voet om u te adviseren over de juiste aan- of verkoopstrategie. Van plaatselijke ondernemers tot internationale investeerders vinden via Ruijters de weg naar zakelijk vastgoed dat past.
 

specialisten in winkel-, kantoor- en bedrijfsruimte

Bij Ruijters schakelt u altijd met een vaste contactpersoon. We hebben eigen specialisten op het gebied van winkel-, kantoor- en bedrijfsruimte. Experts die volledig thuis zijn in de ins en outs van een specifieke sector. Zo kunnen we u adviseren over de verkoopkansen van uw vastgoed in relatie tot actuele trends in retail of vernieuwende kantoorconcepten bijvoorbeeld. Zoekt u juist een bedrijfsruimte die is ingericht op flexibel werken, dan gaan we binnen ons netwerk op zoek naar een pand dat aan al uw eisen voldoet.
 

partner van gemeenten, zorginstellingen en woningcorporaties

We zijn de vaste partner van diverse gemeenten, zorginstellingen en woningcorporaties die een deel van hun vastgoed willen verkopen of herbestemmen. Daarbij zitten we regelmatig bijeen met collega's van Ruijters vastgoedmanagers en asset managers om kennis en ideeën uit te wisselen. Via uw adviseur staat alle expertise van Ruijters tot uw beschikking.
 

branding- en profileringstrategie

Ons advies gaat steeds vaker verder dan individuele begeleiding. Juist vanwege ons brede netwerk zoeken we steeds meer oplossingen in samenhang. Bijvoorbeeld door een winkelgebied als geheel te benaderen en samen met betrokken vastgoedbezitters en ondernemers een geheel eigen brandingstrategie te ontwikkelen. Door scherp te kijken naar brancheafstemming en gezamenlijke uitstraling, kan een duidelijke profilering ontstaan waar iedereen van profiteert.